Win!
Bianchi Trofee Partners

Hoe zit Bianchi Trofee nu eigenlijk in elkaar? Hier volgt een woordje uitleg:

 

Enkele jaren geleden sloegen enkele wielertoeristen clubs de handen in elkaar om het fietsen in het Pajottenland en dendervallei te promoten. Hoe kon dit beter dan door een bundeling van hun fietsorganisaties die ze voorheen elk afzonderlijk organiseerden. Nog een sponsor erbij en de Bianchi Trofee was geboren.

 

In 2017 zijn er 17 organisaties (rally's). Bij inschrijving op één van de eerste drie rally's ontvangt u een deelnemers- of controlekaart. Deze laat je bij iedere deelname afstempelen. Door deel te nemen aan minstens 13 rally's kan u een prijs winnen. De hoofdprijs is een Bianchi racefiets. Groepen (vanaf 8 personen) kunnen deelnemerskaarten ook op voorhand telefonisch aanvragen op nr: 0477 31 46 17 of via email aan: info@bianchitrofee.be

 

Deze fietstochten hebben een recreatief karakter. Iedereen is vrij om aan deze organisaties deel te nemen. Bovendien is er op iedere rally een bevoorrading voorzien. Je hoeft geen fervente fietser of wielertoerist te zijn om eens deel te nemen aan een rally van de Bianchi Trofee. De meeste ritten zijn zeer geschikt om 's zondags er eens met de fiets op uit te trekken. Doe ook eens mee en ontdek de prima kwaliteit van deze organisaties.

 

Waarschuwing

De laatste jaren is er veel schade aan wegen en fietspaden opgemerkt. Op meerdere punten in onze tochten is het wegdek in slecht staat, deze vertoont kuilen en gaten.

Wees alert en waarschuw ook medefietsers wanneer u dit ziet.

 

Toiletten

De organisatie vraagt nadrukkelijk om de wegcode te respecteren en het wildplassen achterwege te laten.

Er zijn toiletten aan de start/aankomst en waar mogelijk op de bevoorrading.

Barcode voor VWB leden !!

 

Schrijf u als Club sneller in door uw barcodes van al uw clubleden op één pagina af te printen.

Vanaf nu kan u dit zelf aanmaken !!

Download de Barcode List maker en maak zelf uw VWB barcodes van uw clubleden.

> Download Barcode List maker voor VWB kaarten <

© 2000 - 2017 Bianchi Trofee